Ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση μπάνιου.


Έργα Description

Άσπρο & Μαύρο!

Η spazio αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και ανακαίνιση του μπάνιου σας!

Σε μια πλήρη ανακαίνιση μπάνιου απαιτείται η συνεργασία πολλών διαφορετικών συνεργείων και η σχεδόν ταυτόχρονη πολλές φορές εργασία τους.

Ο σωστός σχεδιασμός, η οργάνωση των συνεργείων αλλά και ο κατάλληλος χρόνος παραλαβής των παραγγελιών, αποτελούν το μυστικό στην αποφυγή άγχους και την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στον απαιτούμενο χρόνο!

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε σωστή ανακαίνιση είναι η αγορά και τοποθέτηση νέων σωληνώσεων ύδρευσης, πάντα με το σύστημα του πίνακα υδροληψίας. Προσοχή! Οι σωληνώσεις στο δάπεδο θα πρέπει να είναι μονοκόμματες και χωρίς κολλήματα.

Μετά τις αγορές, ακολουθεί η τοποθέτηση των πλακιδίων όπου δίνουν την νέα όψη όπου επιθυμούμε, το έπιπλο μπάνιου και ο νιπτήρας που το συνοδεύει, καθώς και το κατάλληλο φωτιστικό. Επιλέγουμε με βάση το στυλ της διακόσμησης που επιζητούμε, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν μας τις διαστάσεις του χώρου, τον σωστό φωτισμό και την άνετη κίνηση.

Σε περιπτώσεις που είναι δυνατή η τοποθέτηση λεκάνης με εντοιχιζόμενο καζανάκι, επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση χώρου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά, γιατί πρόκειται για μια εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στα αρχικά στάδια της ανακαίνισης.

Το μεγαλύτερο δίλημμα βρίσκεται στο εάν η υπάρχουσα μπανιέρα θα πρέπει να αντικατασταθεί με ντουζιέρα, αλλά η επιλογή μια χτιστής ντουζιέρας παρουσιάζεται πάντα ως η καλύτερη επιλογή τόσο αισθητικά όσο και χρηστικά!

Η spazio παρέχει 5 χρόνια εγγύηση για κάθε ανακαίνιση μπάνιου.